Fără categorie

Turiști estonieni în vizită la Crama Gabai

Cu siguranța că cel mai frumos anotimp pentru o vizită la o cramă este toamna, moment în care via este încă verde, mustul se poate gusta direct din tancuri și căldura de afară face ca vizita în răcoarea cramei să fie una cu totul deosebită. Așa s-a întâmplat și în această săptămână, când un grup de turiști estonieni, aflați în vacanță pe litoral, au ales să petreacă câteva ore în compania poveștilor despre strugurii și vinurile dobrogene, pe care au avut ocazia să le deguste. Vinificatorul  cramei Gabai, domnul Gabi Bercea, împreună cu sommelierul WSET3 Georgiana Prutenu au prezentat via, echipamentele, metodele de vinificare dar și vinurile medaliate cu aur la Festivalului Internațional de Vinuri „Vin la Cultură”, Iași 2018.

Ca de fiecare dată, în jurul unui pahar de vin bun, s-au legat discuții interesante și vor rămâne amintiri frumoase despre vinurile dobrogene.

Pentru informații și rezervări în legătură cu degustările organizate la Crama Gabai vă rugăm să ne contactați telefonic pentru stabilirea tuturor detaliilor. la numărul de telefon 0755 140 492. Vă așteptăm!

www.cramagabai.ro – Esența unei podgorii într-un singur pahar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *