TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 400 RON

Str. Complexului nr. 30, Valu lui Traian, Constanța

office@cramagabai.ro

Din dragoste și pasiune pentru vin

Cum Comand

Trebuie sa am cont pentru a comanda produsele Crama Gabai? Nu este obligatoriu. Produsele pot fi comandate si fara a-ti crea un cont.

Poti comanda produsele Crama Gabai

on-line, direct de pe Crama Gabai, cu ajutorul facilitatilor specifice unui magazin on line securizat

Comanda on-line pe Crama Gabai se poate face prin inregistrarea unui cont de client sau prin introducerea datelor de identificare a clientului si adresa de livrare a produselor. Dupa ce ai finalizat comanda si ai ales modalitatea de plata, vei primi un e-mail de confirmare si vei fi contactat, in cel mai scurt timp, de un consultant Crama Gabai

telefonic, la numarul de telefon  +4 0755 140 492

Comanda pe e-mail este mai potrivita pentru clientii care au mai comandat de pe Crama Gabai si cunosc modul nostru de lucru si caracteristicile produselor comandate. Referinta pentru fiecare produs comandat pe e-mail este produsul postat pe site, la momentul comenzii, cu toate atributele sale (inclusiv cele comerciale si alti termeni). Dupa primirea comenzii tale, vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil de catre un consultant Crama Gabai, pentru a putea finaliza comanda si a lamuri toate detaliile legate de plata si livrare.

Comanda telefonica este recomandata ori de cate ori considerati ca un consultant Crama Gabai va poate ajuta sa faceti cea mai buna alegere.

Dupa plasarea unei comenzi on-line sau prin e-mail, vei primi un e-mail de confirmare si vei fi contactat, in cel mai scurt timp, de un consultant Crama Gabai