TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 400 RON

Str. Complexului nr. 30, Valu lui Traian, Constanța

office@cramagabai.ro

Din dragoste și pasiune pentru vin

Poveste

O  CRAMĂ DE POVESTE

Povestea Gabai

Pentru ca tradiția să meargă mai departe. Pentru că moștenirea lăsată de bunicul nostru nu este doar numele. Este și pământul, este și sufletul, este și dragostea pentru frumos și bun. Și-a dorit ca cei care-l urmează să împărtășească aceeași pasiune pentru vinul de calitate. Iar astăzi, Crama Gabai vine sa concureze cu vinuri precum Muscat Ottonel, Riesling Italian, Fetească Neagra sau Pinot Noir.

Un vin de calitate

Dorința noastră este aceea de a produce vinuri deosebite și pline de aroma. Vrem ca în fiecare pahar să se regasească o parte din pasiunea noastra pentru lucrul bine făcut, cu implicare și responsabilitate. Vrem ca cei care degustă vinurile de la Crama Gabai, să ramână cu aroma buchetului boabelor de struguri proaspăt storși. Vrem să zâmbească și să-și mai dorească J. Vrem să fie așa cum spunea și Anton Pann : ”Vinul este toiagul bătrâneților și nebunia tinereților”.

Cine vine și calcă pragul Cramei Gabai în calitate de oaspete, avem certitudinea că va pleca în cea de prieten al nostru și prieten al vinului de calitate.