TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 400 RON

Str. Complexului nr. 30, Valu lui Traian, Constanța

office@cramagabai.ro

VINVEST și Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” București a organizat în perioada 07-09 decembrie 2018 la Salonul de Vinuri VINTEST: VIN LA EXPO! Printr-o expoziție inedită, anul acesta toate regiunile viti-vinicole ale țării au realizat o UNIRE simbolică a vinurilor de marcă aparținând producătorilor români. Aflat deja la cea de-a VIII-a ediție, VINTEST este mai ales îndrăgit pentru campania ”IUBESC VINUL ROMÂNESC” demarată în urmă cu 5ani.

Crama Gabai a reprezentat cu succes regiunea viticolă Dobrogea reușind să atragă atenția atât profesioniștilor cât și vizitatorilor prin calitatea deosebită a vinurilor prezentate în cadrul expoziției. Pe parcursul celor trei zile de târg  numeroși pasionați au trecut pe la standul Cramei Gabai fiind interesați de soiurile de struguri și metodele de vinificație folosite la cramă.

Cu această ocazie cei prezenți au aflat că pot comanda vinurile Gabai folosind magazinul online și pot afla mai multe despre vinurile cramei Gabai pe site-ul www.cramagabai.ro.