TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 400 RON

Str. Complexului nr. 30, Valu lui Traian, Constanța

office@cramagabai.ro

Amenajată într-o clădire cu o arhitectură impresionantă, crama are o superbă grădină, transformând locația într-o călătorie fascinantă.

11 hectare pentru vinuri de top

Pentru că este situată foarte aproape de Constanța, în localitatea Valu lui Traian, a devenit o destinație de top în turismul viticol. Ghizii cramei de tip „family boutique” sunt chiar proprietarii domeniului – Gabi și Steluța Bercea. Îi cuceresc pe vizitatori cu poveștile pe care le au, la fel cum soiurile variate de vin primesc aprecierile degustătorilor.

Feteasca Neagră, Cabernet, Sauvignon și Blend sunt recomandările pe care le primesc cunoscătorii. Iubitorii vinului de calitate spun că trăiesc momente de relaxare atunci când savurează un produs din gama preferată, mai ales atunci când se pot bucura și de explicațiile profesioniștilor în ceea ce privește recoltarea, dar și procesul de fabricație.

 

De 7 ani, Crama Gabai deschide apetitul pentru arome inedite

Vizitarea cramei se face numai în prezența personalului calificat și inlcude prezentarea procesului tehnologic, degustarea și plimbarea în viile care se bucură de condiții climatice și geografice deosebite (în funcție de starea vremii).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului și a publicația Stirilemedia.ro căruia îi mulțumim pe această cale! Mulțumim!