TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 400 RON

Str. Complexului nr. 30, Valu lui Traian, Constanța

office@cramagabai.ro

Dublă Victorie la VINARIA: Celebrarea Excelenței în Vinificație

Participarea și succesul nostru la Expoziția Internațională de Viticultură și Vinificație VINARIA nu sunt doar o recunoaștere a calității superioare a vinurilor noastre, ci și o afirmare a locului nostru pe scena vinicolă din Europa de Sud-Est. Aceste două medalii de aur subliniază nu numai excelența produselor noastre, ci și inovația și dedicarea echipei noastre. Înconjurat de specialiști, jurnaliști de vinuri, comercianți cheie și cunoscători, VINARIA ne-a oferit o platformă excepțională pentru a prezenta diversitatea și complexitatea portofoliului nostru. Această experiență a fost o oportunitate de a împărtăși cu lumea viziunea noastră unică asupra vinificației, care îmbină tradiția cu cele mai moderne tehnologii și practici. Recunoașterea la VINARIA este un pas important în călătoria noastră, inspirându-ne să continuăm să inovăm și să ne depășim standardele de excelență în producția de vinuri remarcabile.

VINARIA se concentrează pe ideea de a crea o rețea pentru interacțiunea cu partenerii și o platformă de marketing pentru comunicarea cu consumatorii și clienții într-un mediu unic. Reprezentanții industriei vinului și omologii lor comunică într-o ambianță unică în care se dezvăluie magia vinului și secretele producerii acestuia. Acest lucru facilitează contactele, elimină barierele de comunicare și creează conexiuni de afaceri care sunt esențiale pentru afaceri pentru zeci de specialiști și cunoscători din Bulgaria și Europa.

VINARIA 2023 cifre cheie Expozanti: 120 de companii din 11 tari Vizitatori: peste 40.000 de vizitatori locali și internaționali Creștere în ceea ce privește suprafața expozițională: 8% Acoperire media: 230 de publicații în diverse media.

Acesta este motivul pentru care VINARIA atrage specialiști, jurnaliști de vinuri, comercianți cheie și cunoscători. Cea de-a 31-a ediție a VINARIA este din nou organizată sub egida Ministerului Agriculturii, Alimentației și Pădurilor cu cooperarea Camerei Naționale a Viei și Vinului (CANV) și în parteneriat cu Academia Agricolă.