TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 400 RON

Str. Complexului nr. 30, Valu lui Traian, Constanța

office@cramagabai.ro

 


 

La Spring Tasting 2024, organizată de the drinks business, distincțiile primite de Crama GABAI au fost rezultatul unei selecții atente realizate de un juriu de somelieri de top, adăugând o strălucire specială premiilor obținute. BLEND 2020 a fost onorat cu argint, FN Oak Cask 2020 cu bronz, ambele pentru vinurile roșii maturate în barrique, iar M.O 2022 a fost încununat cu aur pentru vin alb, evidențiind excelența și diversitatea producției Cramei GABAI. Aceste premii sunt o recunoaștere a calității excepționale, demonstrând angajamentul cramei față de arta vinificației. 

Aceste premii subliniază angajamentul Cramei GABAI față de excelență și inovație în vinificație, consolidând reputația sa pe scena internațională a vinurilor. Cu o abordare dedicată calității fără compromisuri, Crama GABAI continuă să inspire și să stabilească standarde înalte în industria vinului, oferind o experiență memorabilă iubitorilor de vin din întreaga lume.

„Spring Tasting 2024” organizat de revista the drinks business descrie un concurs de vinuri parte din seria Global Wine Masters. Acest concurs, desfășurat la Great Scotland Yard Hotel din Westminster, Londra, pe 8 februarie, a fost deschis pentru toate tipurile de vinuri, fără restricții de origine, atrăgând participanți din 14 țări cu un total de 245 de vinuri prezentate. Documentul detaliază și procesul de jurizare, precum și criteriile după care au fost evaluate și premiate vinurile.