TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 400 RON

Str. Complexului nr. 30, Valu lui Traian, Constanța

office@cramagabai.ro

Transport si retururi

Conditii de livrare

Produsele comandate de pe siteul www.cramagabai.ro se vor livra în maxim 48h de la confirmarea comenzii. Un consultant Gabai va lua legătura cu dvs. după plasarea comenzii.

Partenerul nostru, pentru transportul în cele mai bune condiții ale vinului este compania internațională TNT sau SameDay care asigură o livrare promptă și in siguranță a vinurilor noastre în orice colț al țării.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei, in zona 0 de livrare a firmelor de curierat.

Eventuale costuri pentru livrare in zone care nu sunt acoperite de Zona 0, va fi comunicata taxa pentru numarul de km suplimentari.

Termenul de livrare este între 24 și 72h în funcție de distanța aferentă față de expeditor.

Vă rugăm să verificaţi integritatea coletului înainte de a accepta şi de a semna pentru primirea lui! In cazul in care observati o deteriorare a ambalajului, vă rugăm solicitaţi agentului să întocmească un proces verbal. Este singura modalitate prin care se pot solicita despăgubiri firmei de curierat pentru deteriorarea coletelor în timpul transportului. Reclamaţiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat!

Conditii de returnare produse

Clientul poate sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate: in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

Clientul suportă toate taxele pentru returul produselor.

Nu se pot rambursa produsele personalizate special pentru client, pentru care s-a obtinut acceptul acestuia de lansare in executie.