O nouă victorie internațională pentru vinurile Cramei Gabai

Săptămâna trecută s-a încheiat la Sofia (Bulgaria), ediția a VIII a a concursului international de vinuri Balkans International Wine Competition 2019. La ediția din acest an au fost prezente aproximativ 100 de crame, care au prezentat juriului peste 800 de vinuri. Crama Gabai a fost prezentă cu două vinuri: FN oak cask 2016 și Sauvignon Blanc 2018. Juriul din acest an, compus din reputați experți internaționali (Konstantinos Lazarakis MW, Count John Salvi MW, Beverly Tabbron MW, Rod Smith MW) a apreciat calitatea deosebită a vinurilor aflate în competiție și au medaliat ambele vinuri prezentate de Crama Gabai cu medalia de ARGINT.

Un nou semn că munca cu care lucrăm via Gabai este apreciată din ce în ce mai mult atât de pasionații de vinuri cât și de experții din domeniu.

____________________________
☎️ Vizite cramă: 0755 140 492
🛒 Comenzi online
🍷www.cramagabai.ro - Esența unei podgorii într-un singur pahar!

Concursul BASF ” Povești cu vinuri românești ” și-a desemnat câștigătorii

Săptămâna trecută a avut loc în Cazinoul din Sinaia o nouă ediție a concursului ” Povești cu vinuri românești ”, Organizat de BASF.  Asociația Degustătorilor Autorizați din România a sprijinit inițiativa BASF, aducând în comisiile de jurizare ale concursului specialiști de renume și talie internațională.

Pentru prima dată în istoria concursului de vinuri, organizatorii au acordat și premii pentru cea mai bună etichetă. Participanții au avut ocazia de a vota eticheta cea mai reușită, iar Crama Gabai s-a situat pe podium cu eticheta sticlei Sauvignon Blanc 2018, vin premiat cu Marea Medalie de Aur și la Concursul Național de Vinuri Vinvest 2019.

 

Cirește articolul integral aici

Atunci când brandurile din Dobrogea își dau mâna: degustare Crama Gabai la Pescăria lui Matei

Despre vinurile dobrogene am mai scris, iar un capitol din Ghidul „Constanta City Walking Guide” promovează în fiecare an câte un vin din zona cuprinsă între Dunăre și Marea Neagră. Mai mereu în discuțiile cu pasionații de vinuri revenea o întrebare la care nu prea aveam răspuns: de ce în Dobrogea nu există crame mici, boutique, care să transmită vinului acea poveste a pasiunii pentru vie, pe care apoi să o transfere sticlei care poate să devină un excelent instrument de promovare al acestei zone cu tradiție. Zilele trecute, am avut ocazia să întâlnesc o familie de pasionați care mi-au făcut o surpriză extraordinară spunându-mi, cu o oarecare teamă, că via lor este mică, doar 3 hectare însă vinul pe care îl produc are o ....

Citește tot articolul pe  www.merglamare.ro - Ghidul Litoralului

Revista AgroBussines 2017 - Crama Gabai

Lumea Satului – Gabai, un nou producător pe piața vinului premium