POVESTEA

Crama Gabai s-a născut din dragoste pentru vinul de calitate.

Binecuvântați de Dumnezeu cu pământ bun și roditor, cu soare cald și suflet curat, vrem să vă facem părtași la frumusețea și zestrea meleagurilor dobrogene, transpuse în savoarea unui pahar de vin de la Crama Gabai.

Situată în centrul Podișului Dobrogei, în apropiere de podgoria Murfatlar, pe o suprafață de 3 ha ce conferă viței de vie condiții favorabile de creștere, Crama Gabai respectă întru totul normele și procedurile europene de producere a vinului de calitate.

[siteorigin_widget class=”Sydney_Video_Widget”][/siteorigin_widget]

DE CE GABAI?

Pentru ca traditia sa mearga mai departe. Pentru ca mostenirea lasata de bunicul nostru nu este doar numele. Este si pamantul, este si sufletul, este si dragostea pentru frumos si bun. Si-a dorit ca cei care-l urmeaza sa impartaseasca aceeasi pasiune pentru vinul de calitate. Iar astazi, Crama Gabai vine sa concureze cu vinuri precum Muscat Ottonel, Riesling Italian, Feteasca Neagra sau Pinot Noir.

Dorinta noastra este aceea de a produce vinuri deosebite si pline de aroma. Vrem ca in fiecare pahar sa se regaseasca o parte din pasiunea noastra pentru lucrul bine facut, cu implicare si responsabilitate. Vrem ca cei care degusta vinurile de la Crama Gabai, sa ramana cu aroma buchetului boabelor de struguri proaspat storsi. Vrem sa zambeasca si sa-si mai doreasca J. Vrem sa fie asa cum spunea si Anton Pann : ”Vinul este toiagul batranetilor si nebunia tineretilor”.

Cine vine si calca pragul Cramei Gabai in calitate de oaspete, avem certitudinea ca va pleca in cea de prieten al nostru si prieten al vinului de calitate.

Vinul de la Crama Gabai se adreseaza cunoscatorilor si iubitorilor de vinuri de calitate. De ce? Simplu. Pentru ca noi, mai presus de tot, punem pret pe calitate si nu facem rabat de la ea. In alegerea vinului, fiti intelepti!

 “A sti sa bei este o adevarata stiinta” – Voltaire

[siteorigin_widget class=”Sydney_Action”][/siteorigin_widget]